Όροι & Προϋποθέσεις

Όροι & Προϋποθέσεις

H ηλεκτρονική ιστοσελίδα www.amprazis-sport.gr αποτελεί το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της ατομικής επιχείρησης Αμπράζης Αστέριος . Η εταιρεία μας με την επωνυμία AMPRAZIS SPORT (ΑΦΜ: 049160762, ΔΟΥ: Γιαννιτσών) δραστηριοποιείται στην εμπορία αθλητικών ειδών ενδύσεως και υποδήσεως. Η έδρα μας βρίσκεται στα Γιαννιτσά, ν. Πέλλας (ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 186, ΤΚ 58100).

Πάγιος σκοπός του καταστήματός μας είναι η όσον το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) δίνει τη δυνατότητα τόσο στους πελάτες μας όσο και σε όλους τους χρήστες του internet να ενημερωθούν άμεσα για τα προϊόντα που προσφέρει η εταιρεία μας, καθώς και να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους ηλεκτρονικά.
Δέσμευσή μας, η πώληση αποκλειστικά και μόνο αυθεντικών προϊόντων.

1. ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Με την πρόσβαση, περιήγηση ή και χρήση της ηλεκτρονικής μας ιστοσελίδας (www.amprazis-sport.gr), ο επισκέπτης/καταναλωτής δηλώνει ότι έχει διαβάσει, κατανοήσει και αποδεχτεί τους παρακάτω όρους χρήσης, που ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου της ηλεκτρονικής μας ιστοσελίδας.
Εάν ο επισκέπτης/καταναλωτής δεν συμφωνεί με τους παρακάτω όρους, παρακαλείται να μην κάνει χρήση αυτής της ιστοσελίδας (www.amprazis-sport.gr). Διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάξουμε τους όρους και τις προϋποθέσεις. Κάθε αλλαγή στους όρους και τις προϋποθέσεις θα είναι σε ισχύ εφόσον έχουν αναρτηθεί στη συγκεκριμένη σελίδα. Συνιστούμε λοιπόν στον επισκέπτη/καταναλωτή να ελέγχει τους όρους και τις προϋποθέσεις, που αναρτώνται στην ιστοσελίδα μας, τακτικά έτσι ώστε να είναι ενήμερος για τυχόν αλλαγές.

2. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

Η εταιρεία μας είναι η κάτοχος όλων των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας της συγκεκριμένης ιστοσελίδας (www.amprazis-sport.gr) καθώς και όλου του περιεχομένου που δημοσιεύεται σε αυτήν.

3. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

H χρήση της ηλεκτρονικής μας ιστοσελίδας από τον επισκέπτη/καταναλωτή προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη συμφωνία του με τους παρακάτω όρους.

Για εμάς η ασφάλεια των συναλλαγών των πελατών μας είναι υψίστης σημασίας. Παρακάτω θα βρείτε μία περίληψη της πολιτικής για την ασφάλειά σας, αλλά αν έχετε οποιεσδήποτε περεταίρω απορίες/ερωτήσεις, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για τις διευκρινήσεις.
Οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία που μας παρέχετε, αποθηκεύεται με ασφάλεια και εχεμύθεια και με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, χωρίς πρωτίστως να έχει κινηθεί η διαδικασία που ορίζει η νομοθεσία για την άρση του απορρήτου.

Οι συναλλαγές σας με πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες γίνονται μέσα από ασφαλή server των τραπεζών που συνεργαζόμαστε, και με υψηλού επιπέδου κρυπτογράφησης που χρησιμοποιούν οι τράπεζες αυτές (SSL). Οι αριθμοί των πιστωτικών/χρεωστικών σας καρτών δεν αποθηκεύονται στη δική μας ιστοσελίδα, εξασφαλίζοντας έτσι ακόμα μεγαλύτερο επίπεδο ασφαλείας.

Όταν δίνετε τα στοιχεία σας σε εμάς αυτόματα αποδέχεστε και τους κινδύνους που συνδέονται με το Internet, και δεν μπορείτε να μας θεωρήσετε υπεύθυνους για οποιαδήποτε απώλεια των πληροφοριών σας, εκτός και αν έχουμε παρέμβει το καθήκον μας για να σας προστατεύσουμε.

3.1 ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

Προκειμένου να μπορέσουν να πραγματοποιηθούν και να διεκπεραιωθούν οποιεσδήποτε παραγγελίες μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος (www.amprazis-sport.gr) θα ζητηθεί από τον καταναλωτή να δηλώσει τα εξής.
- Πλήρες Ονοματεπώνυμο
- Διεύθυνση Αποστολής (και Διεύθυνση Χρέωσης της παραγγελίας, σε περίπτωση που είναι διαφορετικές)
- Αριθμός Τηλεφώνου Επικοινωνίας
- Ηλεκτρονική Διεύθυνση (Email)
- Kαι σε περιπτώσεις που η πληρωμή πραγματοποιείται με χρέωση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας, ο αριθμός της κάρτας, η ημερομηνία λήξης αυτής καθώς και ο τριψήφιος κωδικός ασφαλείας που βρίσκεται στο πίσω μέρος της κάρτας.

3.2 ΠΩΣ ΧΡΗΣΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ

Το www.amprazis-sport.gr χρησιμοποιεί τις πληροφορίες που μας δίνει ο καταναλωτής προκειμένου να είμαστε σε θέση να επικοινωνήσουμε μαζί του σχετικά με
- Την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο του.
- Επιβεβαίωση και ταυτοποίηση του καταναλωτή σε κάθε αναγκαία περίπτωση.
- Για νέα προϊόντα που προσφέρονται στο www.amprazis-sport.gr
- Προσφορές και νέα που τυχών να έχει το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.
- Παραλαβή δώρων μετά από κληρώσεις διαγωνισμών.
Σε κάθε περίπτωση έχετε το δικαίωμα αν θέλετε να μην λαμβάνετε τέτοιου είδους επικοινωνίες από εμάς στέλνοντας το αίτημά σας στο

.
To www.amprazis-sport.gr δεν μπορεί να μοιραστεί με άλλους τα προσωπικά σας δεδομένα, χωρίς δική σας συναίνεση, εκτός και αν αυτό απαιτηθεί μέσω της νόμιμης οδού (δικαστική απόφαση, εισαγγελική παρέμβαση).

4. ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Οι συναλλαγές σας με πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες γίνονται μέσα από ασφαλή server των τραπεζών που συνεργαζόμαστε, και με υψηλού επιπέδου κρυπτογράφησης που χρησιμοποιούν οι τράπεζες αυτές (SSL). Οι αριθμοί των πιστωτικών/χρεωστικών σας καρτών δεν αποθηκεύονται στη δική μας ιστοσελίδα, εξασφαλίζοντας έτσι ακόμα μεγαλύτερο επίπεδο ασφαλείας.

5. ΕΜΠΟΡΕΥΣΙΜΑ ΕΙΔΗ – ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ – ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

- Στην ιστοσελίδα μας ο επισκέπτης/καταναλωτής μπορεί να βλέπει και να ενημερώνεται για τα προϊόντα που διαθέτει το κατάστημά μας προς πώληση καθώς και τις τιμές και τα χαρακτηριστικά αυτών.
- Εγγυόμαστε να ενημερώνουμε τους πελάτες μας έγκαιρα σχετικά με τη διαθεσιμότητα ή μη των προϊόντων μας, όμως καμία ευθύνη δεν φέρουμε για την διαθεσιμότητά τους.
- Ελέγχουμε καθημερινά όλα τα στοιχεία και πληροφορίες που συγκαταλέγονται στην ιστοσελίδα μας. Παρόλα αυτά υπάρχει το ενδεχόμενο λαθών. Σε περίπτωση που διαπιστώσετε ότι κάποιο χαρακτηριστικό ενός προϊόντος είναι πέραν του λογικού ή συνηθισμένου θα σας παρακαλούσαμε να επικοινωνήσετε μαζί μας πριν προβείτε σε οποιαδήποτε παραγγελία.
- Οι τιμές των προϊόντων που διατίθενται μέσω της ιστοσελίδας www.amprazis-sport.gr αντιστοιχούν στις τρέχουσες τιμές όπως αυτές ορίζονται από τις εταιρείες που συνεργαζόμαστε και ισχύουν και στο φυσικό μας κατάστημα.
- Σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα όμως ενδέχεται να διενεργούνται ειδικές προσφορές και εκπτώσεις, στα πλαίσια προωθητικών ενεργειών της εταιρείας, οι οποίες θα ισχύουν μόνο για καθορισμένα προϊόντα και μόνο για αγορές μέσω της ιστοσελίδας www.amprazis-sport.gr
-Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους κάτω από κάθε προϊόν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ (24%), ενώ το ηλεκτρονικό κατάστημα www.amprazis-sport.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές χωρίς να υποχρεούται να ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό.

6. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

Όλες οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, www.amprazis-sport.gr, αποτελούν συνάψεις σύμβασης πωλήσεως εξ αποστάσεως, οι οποίες διέπονται από το νομοθετικό πλαίσιο του Ν. 2251/1994 (όπως αυτός ισχύει σήμερα) και των τροποποιήσεων που αναφέρονται στο ΠΔ 131/2003 (ΦΕΚ Α’ 116/16.05.2003).
Ο καταναλωτής έχει δικαίωμα παραγγελίας μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, εφόσον είναι δικαιοπρακτικά ικανός τηρώντας τις διατάξεις του Ελληνικού Αστικού Κώδικα (εφόσον έχει συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος ηλικίας και δεν τελεί σε δικαστική συμπαράσταση ως προς τη σύναψη σύμβασης πώλησης). Παραγγελίες μπορούν επίσης να πραγματοποιηθούν από νόμιμους εκπροσώπους νομικών προσώπων. Η επιχείρηση μας, Amprazis Sport , επιφυλάσσεται του δικαιώματος να αξιώσει την επιστροφή από τον εποπτεύοντα ή κηδεμόνα τυχόν παραγγελιών που θα πραγματοποιηθούν από δικαιοπρακτικά ανίκανα πρόσωπα.

7. ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ / ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που τα παραλάβατε.

7.1. Στην περίπτωση που επιστροφή γίνεται με σκοπό την επιστροφή των χρημάτων επιβαρύνεστε με τα έξοδα αποστολής και επιστροφής, που ανέρχεται στο συνολικό ποσό των 10 ευρώ. Τα χρήματά σας θα σας επιστραφούν εντός 15 εργάσιμων ημερών (μείον τα έξοδα αποστολής και επιστροφής όπως αναφέρεται παραπάνω), σε τραπεζικό σας λογαριασμό που θα μας έχετε υποδείξει.

7.2. Στην περίπτωση που επιστροφή γίνεται με σκοπό την αντικατάσταση ενός προϊόντος, λόγο δική σας λανθασμένης εκτίμησης (δεν σας άρεσε και θέλετε κάτι άλλο, άλλο μοντέλο ή άλλο χρώμα του ίδιου μοντέλου) επιβαρύνεστε εξολοκλήρου με τα έξοδα αποστολής, στην προνομιακή όμως τιμή των 7 ευρώ.

7.3. Στην περίπτωση που επιστροφή γίνεται με σκοπό την αντικατάσταση ενός προϊόντος, λόγο δική σας λανθασμένης εκτίμησης ως προς το νούμερο τότε αναλαμβάνουμε την επιστροφή του προϊόντος σε εμάς και επιβαρύνεστε μόνο με τα έξοδα αποστολής του νέου προϊόντος που ανέρχεται στα 5 ευρώ.

7.4. Τέλος, στη περίπτωση που η επιστροφή γίνεται λόγο λάθους της εταιρείας μας, δεσμευόμαστε να αναλάβουμε εξολοκλήρου το κόστος επιστροφής του προϊόντος, υπό την προϋπόθεση ότι η επιστροφή θα γίνει με την μεταφορική εταιρεία που θα σας υποδείξουμε.

Για κάθε μία από τις παραπάνω περιπτώσεις, έχετε την υποχρέωση να μας ενημερώσετε είτε τηλεφωνικά στο 23820 81501 είτε μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση sales@amprazis-sport.gr
Επίσης, υποχρεούστε να αποστείλετε τα προϊόντα στην άρτια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε χωρίς δηλαδή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους και επιβεβαιώνοντας ότι δεν έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις των προϊόντων. Επίσης θα πρέπει να μας στείλετε πίσω και την απόδειξη λιανικής πωλήσεως που συνόδευε τα προϊόντα.
Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο κατόπιν εγκρίσεως της εταιρείας μας και μετά από σχολαστικό έλεγχο ώστε να βεβαιωθούμε ότι τηρήθηκαν οι παραπάνω κανόνες επιστροφής.

8. ΔΙΑΦΟΡΑ

  1. Ανωτέρα βία: Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ.) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπό αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Το κατάστημα Amprazis Sport θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας αλλά δεν φέρει καμία ευθύνη για όποια κατάσταση είναι εκτός δικής του υπαιτιότητας.
  2. Σε περιπτώσεις που έχετε καταχωρήσει μια ηλεκτρονική παραγγελία και κατά την παραλαβή διαπιστώνετε ότι λείπει κάποιο (ή κάποια) προϊόν από τη συνολική παραγγελία, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, ώστε να διευθετήσουμε όλες τις λεπτομέρειες που απαιτούνται και να σας αποστείλουμε τα προϊόντα που δεν παραλάβατε χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.
  3. Το www.amprazis-sport.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών. H εταιρία αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους.
  4. Σε περίπτωση μη παραλαβής των προϊόντων που έχετε παραγγείλει (και εφόσον έχει παρέλθει αδικαιολόγητα μεγάλο χρονικό διάστημα από την καταχώρηση της παραγγελίας), παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να μας γνωστοποιήσετε την κατάσταση και να δούμε πως θα μπορέσουμε να σας βοηθήσουμε.

9. Ηλεκτρονική Επίλυση Διαφορών (ΗΕΔ)

Η ΗΕΔ εντάσσεται στο πλαίσιο της Οδηγίας 2013/11/ΕΚ, η οποία εναρμονίστηκε στην ελληνική νομοθεσία (με την ΚΥΑ 70330/2015) και προβλέπει τη δυνατότητα ηλεκτρονικής επίλυσης καταναλωτικών διαφορών με τη διαδικασία Alternative Dispute Resolution στο σύνολο της ΕΕ.
Για οποιοδήποτε πρόβλημα/διαφορά μεταξύ του καταναλωτή και του προμηθευτή, ο καταναλωτής οφείλει να επικοινωνήσει με τον προμηθευτή και να επιδιώξει να επιλύσει το πρόβλημα/διαφορά απευθείας με αυτόν.
Σε περίπτωση που ο καταναλωτής δεν λάβει απάντηση εντός 10 ημερών από τον προμηθευτή ή η απάντηση δεν είναι ικανοποιητική κατά τα συμφέροντα του, σύμφωνα με την παραπάνω οδηγία, ο καταναλωτής μπορεί να απευθυνθεί στον αρμόδιο για τη χώρα του φορέα Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών (ΕΕΔ).
Η διαδικασία αυτή λειτουργεί ως εξωδικαστικός συμβιβασμός, ολοκληρώνεται ηλεκτρονικά και εξυπηρετεί όλες της χώρες της ΕΕ.
Για την Ελλάδα ο αρμόδιος φορέας ΕΕΔ είναι ο Συνήγορος του Καταναλωτή: http://www.synigoroskatanaloti.gr/