Η Εταιρεία

Η Εταιρεία

Συντομο Ιστορικο

Η εταιρεία μας, ξεκίνησε τις δραστηριότητές της ως ένα μικρό κατάστημα αθλητικών ειδών στα Γιαννιτσά Πέλλας. Ιδρύθηκε το 1981 από τον Δημήτριο Αμπράζη, παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της Αναγέννησης Γιαννιτσών καθώς και πολλών άλλων τοπικών ομάδων.

Ανήσυχο πνεύμα ο ίδιος δεν σταμάτησε να ψάχνει τρόπους ώστε να μπορεί να προσφέρει την απόλυτη αθλητική εμπειρία στην τοπική κοινωνία των Γιαννιτσών. Έτσι το 2000 μεταφέρει το κατάστημα σε ιδιόκτητο 5όροφο κτήριο, εισάγοντας ακόμα περισσότερες εταιρείες και καλύπτοντας πια τις ανάγκες κάθε αθλητή.

Το 2012 παρέδωσε τη σκυτάλη στα δύο του παιδιά και το κατάστημα Αμπράζης Σπορ γίνεται πλέον Ο.Ε με την επωνυμία Amprazis Sport.

Ακόμα και σήμερα το κατάστημα Amprazis Sport αποτελεί το μεγαλύτερο κατάστημα αθλητικών ειδών στα Γιαννιτσά και στο νομό Πέλλας. Η ανάγκη των παιδιών του πλέον, η δική μας η ανάγκη, να πάμε ακόμα παρακάτω μας οδήγησε στη δημιουργία του πρώτου μας ηλεκτρονικού καταστήματος με στόχο την κάλυψη των αναγκών, των πελατών μας, σε αθλητικό εξοπλισμό.

Συνεργαζόμαστε αποκλειστικά και μόνο με τις αντιπροσωπείες των μεγαλύτερων αθλητικών εταιρειών στη Ελλάδα, όπως η Nike, Adidas, Puma, Salomon, Converse, Asics και γι’ αυτό δεσμευόμαστε για την αυθεντικότητα των προϊόντων μας.

Είτε είστε αρχάριος είτε επαγγελματίας αθλητής, σε εμάς θα βρείτε μία τεράστια ποικιλία προϊόντων που θα σας βοηθήσουν στην άσκηση και θα βελτιώσουν το επίπεδό σας, σε όποια αθλητική δραστηριότητα και έχετε επιλέξει.

Η εξυπηρέτηση των πελατών μας αποτελεί κύριο σημείο των δραστηριοτήτων μας και υποσχόμαστε να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.