Επιστροφές/Αλλαγές/Ακυρώσεις

Επιστροφές/Αλλαγές/Ακυρώσεις

1.1 ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ/ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που τα παραλάβατε.

1.1.1 Στην περίπτωση που επιστροφή γίνεται με σκοπό την επιστροφή των χρημάτων επιβαρύνεστε με τα έξοδα της αρχικής αποστολής των προϊόντων (ακόμα και στην περίπτωση που αναφέρεται οτι το κόστος αποστολής είναι δωρεάν) και επιστροφής, που ανέρχεται στο συνολικό ποσό των 3,5€. Τα χρήματά σας θα σας επιστραφούν εντός 15 εργάσιμων ημερών (μείον τα έξοδα αποστολής και επιστροφής όπως αναφέρεται παραπάνω και τυχόν κόστος αντικαταβολής), είτε με πίστωση του ποσού στην κάρτα της αρχικής χρέωσης είτε σε τραπεζικό σας λογαριασμό που θα μας υποδείξετε.

1.1.2 Στην περίπτωση που επιστροφή γίνεται με σκοπό την αντικατάσταση ενός προϊόντος, λόγο δική σας λανθασμένης εκτίμησης (δεν σας άρεσε και θέλετε κάτι άλλο, άλλο μοντέλο ή άλλο χρώμα του ίδιου μοντέλου) επιβαρύνεστε εξολοκλήρου με τα έξοδα επιστροφής καθώς και με τα έξοδα εκ νέου αποστολής τα οποία είναι 3,5€.

1.1.4 Τέλος, στη περίπτωση που η επιστροφή γίνεται λόγο λάθους της εταιρείας μας, δεσμευόμαστε να αναλάβουμε εξολοκλήρου το κόστος επιστροφής του προϊόντος, υπό την προϋπόθεση ότι η επιστροφή θα γίνει με την μεταφορική εταιρεία που θα σας υποδείξουμε.

Για κάθε μία από τις παραπάνω περιπτώσεις, έχετε την υποχρέωση να μας ενημερώσετε είτε τηλεφωνικά στο 23820 81501 είτε μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση sales@amprazis-sport.gr.

Επίσης, υποχρεούστε να αποστείλετε τα προϊόντα στην άρτια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε χωρίς δηλαδή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους και επιβεβαιώνοντας ότι δεν έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις των προϊόντων. Επίσης θα πρέπει να μας στείλετε πίσω και την απόδειξη λιανικής πωλήσεως που συνόδευε τα προϊόντα.

Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο κατόπιν εγκρίσεως της εταιρείας μας και μετά από σχολαστικό έλεγχο ώστε να βεβαιωθούμε ότι τηρήθηκαν οι παραπάνω κανόνες επιστροφής.


1.2 ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ/ΑΛΛΑΓΗ ΛΟΓΩ ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

Τα προϊόντα πριν αποσταλλούν από την εταιρείας μας ελέγχονται σχολαστικά για τυχόν ατέλιες ή ελλατώματα. Αν παρ' ολα αυτά διαπιστώσετε κάποιο ελάττωμα στο προϊόν που παραλάβατε, η εταιρεία μας υποχρεούται να παρέχει το δικαίωμα αντικατάστασης ή επιστροφής χρημάτων σε περίπτωση που κάποιο προϊόν θεωρηθεί ελαττωματικό.

1.2.1 Σε περίπτωση που ο καταναλωτής θέλει να αντικαταστήσει το ελαττωματικό προϊόν με κάποιο άλλο, τότε το κόστος επιστροφής βαρύνει την εταιρεία μας.

1.2.2 Σε περίπτωση που επιθυμεί τα χρήματα του πίσω τότε επιστρέφει στην εταιρεία μας το ελλαττωματικό προϊόν και μετά από έλεγχο και έγκριση, θα του επιστρέφεται όλο το χρηματικό ποσό που πλήρωσε (συμπεριλαμβανομένων των όποιων μεταφορικών εξόδων)


1.3 ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΤΙΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΥΠΟ (1.1) ΚΑΙ (1.2) ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ

Για να πραγματοποιηθεί επιστροφή των προϊόντων, ο καταναλωτής υποχρεούται να μεριμνήσει ώστε:

1.3.1 Τα προϊόντα να βρίσκονται εντός της αρχικής τους συσκευασίας και στην ίδια άριστη κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης και συμπεριλαμβανομένων των ειδικών σημάνσεων των προϊόντων (καρτελάκια).

1.3.2 Η επιστροφή των προϊόντων να γίνεται εντός της προθεσμίας των 14 ημερολογιακών ημερών.

1.3.3 Η επιστροφή να γίνεται με την μεταφορική εταιρεία που θα σας υποδείξουμε.


1.4 ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Ο καταναλωτής έχει δικαίωμα να ακυρώσει μία παραγγελία που υπέβαλε μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να μας ενημερώσει τηλεφωνικά στο 23820 81501 το συντομότερο δυνατόν.

Η ακύρωση της παραγγελίας γίνεται μόνο σε περίπτωση που αυτή δεν έχει διεκπεραιωθεί ακόμα από την εταιρεία μας.

Εάν μία παραγγελία έχει σταλεί στην μεταφορική τότε ο καταναλωτής δεν έχει δικαίωμα ακύρωσης της παραγγελίας του και υπόκειται στην παράγραφο 1.1 περί υπαναχώρησης/επιστροφής.

Σημείωση:
Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται στην εταιρεία μας υπόκεινται σε σχολαστικό ποιοτικό έλεγχο. Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν διαπιστωθεί ότι έχει φθαρεί ή ότι δεν πληροί τις προϋποθέσεις της παραγράφου 1.3 η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να μην δεχτεί την αλλαγή του προϊόντος.