Αποστολές/Παραδόσεις

Αποστολές/Παραδόσεις

Η εταιρεία μας αποστέλλει τα προϊόντα με τη Γενική Ταχυδρομική, η οποία αναλαμβάνει να παραδώσει τα προϊόντα που έχετε αγοράσει, το συντομότερο δυνατό. Έχοντας υπόψιν ότι η ημερομηνία έναρξης είναι η ημερομηνία αποστολής και όχι της παραγγελίας η μεταφορική εταιρεία που συνεργαζόμαστε δεσμεύεται να σας παραδώσει τα προϊόντα εντός διαστήματος 4 εργάσιμων ημερών.

ΕΛΛΑΔΑ: Τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν για παραγγελίες με κόστος προϊόντων 30 ευρώ και άνω. Σε περίπτωση που το κόστος των προϊόντων είναι μικρότερο από 30 ευρώ, επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής 4 ευρώ.

ΚΥΠΡΟΣ: Οι αποστολές στην Κύπρο γίνονται με την courier Γενική Ταχυδρομική και τα μεταφορικά για αεροπορική αποστολή είναι 10€. Ο χρόνος παράδοσης είναι από 2 έως 4 ημέρες. Οι παραγγελίες από Κύπρο γίνονται με πληρωμή μέσω πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών (Visa, Mastercard ή prepaid).

Η αντικαταβολή είναι πλέον δωρεάν! Δεν επιβαρύνεστε με επιπλέον κόστος σε περίπτωση που επιθυμείτε να πληρώσετε με αντικαταβολή.

Σε περίπτωση που το βάρος του δέματος υπερβαίνει τα 2kg το κόστος παράδοσης μπορεί να αυξηθεί. Για μεγάλες παραγγελίες καλό θα ήταν να επικοινωνείτε πρώτα μαζί μας ώστε να μπορέσουμε να σας ενημερώσουμε για το ακριβές κόστος παράδοσης.

Η εταιρεία μας σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για καθυστερήσεις που οφείλονται αποκλειστικά και μόνο στη μεταφορική εταιρεία και καμία αποζημίωση ή επαναποστολή δεν θα μπορεί να λάβει χώρα για καθυστερήσεις μέχρι και 15 ημέρες. Μετά από το πέρας των 15 ημερών η παραγγελία σας ακυρώνετε και σας επιστρέφετε ολόκληρο το χρηματικό ποσό που είχατε πληρώσει.

Σε περίπτωση που έχετε επιλέξει "Παραλαβή από το Κατάστημα", η εταιρεία μας θα κρατήσει το προϊόν που επιλέξατε για 5 εργάσιμες ημέρες. Μετά από αυτή τη χρονική περίοδο, η παραγγελία ακυρώνεται. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να έρθετε να παραλάβετε το προϊόν πέραν των 5 ημερών παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, ώστε να μας ενημερώσετε για το πότε μπορείτε να έρθετε.