Αποστολές/Παραδόσεις

Αποστολές/Παραδόσεις

Η εταιρεία μας αποστέλλει τα προϊόντα με τη Γενική Ταχυδρομική, η οποία αναλαμβάνει να παραδώσει τα προϊόντα που έχετε αγοράσει, το συντομότερο δυνατό. Έχοντας υπόψιν ότι η ημερομηνία έναρξης είναι η ημερομηνία αποστολής και όχι της παραγγελίας η μεταφορική εταιρεία που συνεργαζόμαστε δεσμεύεται να σας παραδώσει τα προϊόντα εντός διαστήματος 4 εργάσιμων ημερών.

ΕΛΛΑΔΑ: Τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν για παραγγελίες με κόστος προϊόντων 50€ και άνω. Σε περίπτωση που το κόστος των προϊόντων είναι μικρότερο από 50€, επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής 3,5€. Σε περίπτωση που το βάρος του δέματος υπερβαίνει τα 2kg το κόστος παράδοσης μπορεί να αυξηθεί. Σε κάθε περίπτωση, θα ενημερωθείτε αναλυτικά κατά την διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελίας για τυχόν επιπλέον κόστη.

ΚΥΠΡΟΣ: Οι αποστολές στην Κύπρο γίνονται με την courier Γενική Ταχυδρομική και το κόστος των μεταφορικών είναι 10€ για προϊόντα βάρους έως 5kg. Για βαρύτερα προϊόντα ενδέχεται το κόστος αποστολής να αυξηθεί. Ο χρόνος παράδοσης είναι από 3 έως 5 ημέρες.

Η εταιρεία μας σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για καθυστερήσεις που οφείλονται αποκλειστικά και μόνο στη μεταφορική εταιρεία και καμία αποζημίωση ή επαναποστολή δεν θα μπορεί να λάβει χώρα για καθυστερήσεις μέχρι και 15 ημέρες. Μετά από το πέρας των 15 ημερών η παραγγελία σας ακυρώνετε και σας επιστρέφετε ολόκληρο το χρηματικό ποσό που είχατε πληρώσει.

Σε περίπτωση που έχετε επιλέξει "Παραλαβή από το Κατάστημα", η εταιρεία μας θα κρατήσει το προϊόν που επιλέξατε για 5 εργάσιμες ημέρες. Μετά από αυτή τη χρονική περίοδο, η παραγγελία ακυρώνεται. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να έρθετε να παραλάβετε το προϊόν πέραν των 5 ημερών παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, ώστε να μας ενημερώσετε για το πότε μπορείτε να έρθετε.