Πολιτική Απορρήτου

Πολιτική Απορρήτου

Για εμάς η ασφάλεια των συναλλαγών των πελατών μας είναι υψίστης σημασίας. Παρακάτω θα βρείτε μία περίληψη της πολιτικής για την ασφάλειά σας, αλλά αν έχετε οποιεσδήποτε περεταίρω απορίες/ερωτήσεις, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για τις διευκρινήσεις.

Οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία που μας παρέχετε, αποθηκεύεται με ασφάλεια και εχεμύθεια και με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, χωρίς πρωτίστως να έχει κινηθεί η διαδικασία που ορίζει η νομοθεσία για την άρση του απορρήτου.

Οι συναλλαγές σας με πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες γίνονται μέσα από ασφαλή server των τραπεζών που συνεργαζόμαστε, και με υψηλού επιπέδου κρυπτογράφησης που χρησιμοποιούν οι τράπεζες αυτές (SSL). Οι αριθμοί των πιστωτικών/χρεωστικών σας καρτών δεν αποθηκεύονται στη δική μας ιστοσελίδα, εξασφαλίζοντας έτσι ακόμα μεγαλύτερο επίπεδο ασφαλείας.

Όταν δίνετε τα στοιχεία σας σε εμάς αυτόματα αποδέχεστε και τους κινδύνους που συνδέονται με το Internet, και δεν μπορείτε να μας θεωρήσετε υπεύθυνους για οποιαδήποτε απώλεια των πληροφοριών σας, εκτός και αν έχουμε παρέμβει το καθήκον μας για να σας προστατεύσουμε.

1.ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

Προκειμένου να μπορέσουν να πραγματοποιηθούν και να διεκπεραιωθούν οποιεσδήποτε παραγγελίες μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος (www.amprazis-sport.gr) θα ζητηθεί από τον καταναλωτή να δηλώσει τα εξής.

  1. Πλήρες Ονοματεπώνυμο
  2. Διεύθυνση Αποστολής (και Διεύθυνση Χρέωσης της παραγγελίας, σε περίπτωση που είναι διαφορετικές)
  3. Αριθμός Τηλεφώνου Επικοινωνίας
  4. Ηλεκτρονική Διεύθυνση (Email)
  5. Kαι σε περιπτώσεις που η πληρωμή πραγματοποιείται με χρέωση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας, ο αριθμός της κάρτας, η ημερομηνία λήξης αυτής καθώς και ο τριψήφιος κωδικός ασφαλείας που βρίσκεται στο πίσω μέρος της κάρτας.

2.ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ

Το www.amprazis-sport.gr χρησιμοποιεί τις πληροφορίες που μας δίνει ο καταναλωτής προκειμένου να είμαστε σε θέση να επικοινωνήσουμε μαζί του σχετικά:

  1. Την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο του
  2. Επιβεβαίωση και ταυτοποίηση του καταναλωτή σε κάθε αναγκαία περίπτωση
  3. Για νέα προϊόντα που προσφέρονται στο www.amprazis-sport.gr
  4. Προσφορές και νέα που τυχόν να έχει το ηλεκτρονικό μας κατάστημα
  5. Παραλαβή δώρων μετά από κληρώσεις διαγωνισμών

Σε κάθε περίπτωση έχετε το δικαίωμα αν θέλετε να μην λαμβάνετε τέτοιου είδους επικοινωνίες από εμάς στέλνοντας το αίτημά σας στο info@amprazis-sport.gr. To www.amprazis-sport.gr δεν μπορεί να μοιραστεί με άλλους τα προσωπικά σας δεδομένα, χωρίς δική σας συναίνεση, εκτός και αν αυτό απαιτηθεί μέσω της νόμιμης οδού (δικαστική απόφαση, εισαγγελική παρέμβαση).